Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

The Bootleg Beatles, Lorensbergsteatern

The Bootleg Beatles

Ett av världens största tributeband till The Beatles kommer till Sverige! Spring rakt in i Beatles värld för nu kommer The Bootleg Beatles förbi och slänger oss tillbaka 60 år i tiden! 

Remote video URL

För 60 år sedan blev John, Paul, George och Ringos debutfilm A Hard Day's Night en succé ”över alla förväntningar”, och deras andra film Help! året därpå skulle också slå kassarekord. Så vad passar bättre än att fira musiken, inte bara från dessa två ikoniska filmer utan från alla fem filmer med The Fab Four och The Bootleg Beatles spektakulära nya show. 

Med alla hits från A Hard Day's Night, Help!, Magical Mystery Tour, Yellow Submarine och Let It Be kommer The Bootleg Beatles med lite hjälp av sin trogna orkesterensemble - Pepperland Sinfonia - att ta med dig på en härlig berg- och dalbana genom Fab Four's celluloidkarriär i en ny konceptföreställning som aldrig tidigare har visats under deras 44-åriga historia fram till nu. 

Allt finns där, kostymerna, utrustningen, videorna, Beatles-gnabbandet mellan låtarna och naturligtvis deras kusliga likheter med den äkta varan. 

Så vad väntar du på? Häng med oss på en resa bakåt i tiden tillsammans med The Bootleg Beatles och Pepperland Sinfonia! 

 

Arrangör: FKP Scorpio Sweden

Rullstolsplats köper du inte här.
Kontakta istället biljettkassan via mail eller telefon.

Spelschema

Visa fler

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!