Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

Greatest 80's & 90's, Lorensbergsteatern

Greatest 80's & 90's

-En julshow med bara hits

Sveriges största 80- och 90-talsturné tillbaka – nu ännu större!

 

Succéturnén Greatest 80's tog tjugo svenska städer med storm i november och december 2023, och i år kommer artistpaketet med 80-talets, och nu även 90-talets, hetaste artister tillbaka. Bland andra medverkar Nordman vars debutalbum med superhiten ”Vandraren” från 1994 såldes i helt osannolika 540 000 exemplar och vann flera Rockbjörnar. 2023 fick Nordman en bejublad återkomst i Mello och fick en stor hit med ”Släpp alla sorger”. 
 
I årets upplaga av Greatest 80's & 90's återfinns även andra artister som har haft världshits, som Emilia med ”Big Big World” och Secret Service med ”Oh Susie” och ”Flash in the Night”, och även de alltid lika aktuella popikonerna Lili & Susie med ”Oh Mama” och ”Whats the color of love” och många andra låtar. Från förra årets turné återfinns förstås Lasse Lindbom med julens mest spelade låt ”Tänd ett ljus”, som nyligen fick pris för över 50 miljoner streams, och omåttligt populära Snowstorm med sin superhit ”Sommarnatt”. Ett lika starkt kort från samma era är Factory som givetvis kommer spela sin massiva genombrottslåt ”Efter plugget”. Laguppställningen förstärks med det eviga kultbandet Svenne Rubins med hits som ”Långa bollar på Bengt”, ”En gammal Amazon" och ”Folköl och dunkadunka”.

 

Arrangör: Besterman och 1234 Entertainment

Rullstolsplats köper du inte här.
Kontakta istället biljettkassan via mail eller telefon.

Spelschema

Visa fler

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!