Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

The High Society, Lorensbergsteatern

The High Society - Christmas is Comin'

Förra året satte The High Society upp sin allra första julshow, efter 10 år på scenen. Succén var omedelbar och en återkomst 2023 var helt enkelt ett måste. Nu laddar Karl Dyall, Joachim Bergström och Rennie Mirro för att ta sin förstklassiga julstämning till Lorensbergsteatern. Det blir underbar musik från tiden då de legendariska sångarna Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr underhöll och ägde världen. Det blir också en hel del dans.

The High Society är glädje personifierat, ”Be nice and keep swingin’!”. Med showen Christmas is Comin’ sprider de julstämning som låter alla hitta tillbaka till den härliga, varma känslan som tillhör årets vackraste högtid. Släpp stressen, alla måsten och deadlines. Tillåt dig att svepas med av The High Society och deras energi, spelglädje och generositet.

 

Arrangör: All Things Live

Rullstolsplats köper du inte här.
Ring istället 031-708 62 00.

Spelschema

Visa fler

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!