Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

Martin Stenmarck lirar Elvis, Lorensbergsteatern

Martin Stenmarck lirar Elvis

Martin Stenmarck lirar Elvis är en helt ny konsertupplevelse där hyllningen till den legendariske Elvis Presley och spelglädjen är i fokus. 
Med sitt fantastiska liveband kommer Martin Stenmarck till utvalda städer under hösten 2024 och du kommer få uppleva en konsert fylld av minnen och musik. 
Elvis Presley är en av musikvärldens största legender och har alltid varit en stor inspirationskälla för Martin. "Elvis har en fantastisk låtskatt, och jag är stolt över att kunna tolka hans musik på mitt sätt under kommande höstturné.", hälsar Martin.

Missa inte att uppleva Martin Stenmarck på ett helt nytt sätt när han bjuder in publiken till en musikalisk resa fylld av minnen och musik och där hitsen talar sitt självklara språk.

 

 

Arrangör: Lifeline

Rullstolsplats köper du inte här.
Kontakta istället biljettkassan via mail eller telefon.

Spelschema

Visa fler

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!