Hoppa till huvudinnehåll
Martin Stenmarck lirar Elvis, Lorensbergsteatern

Martin Stenmarck lirar Elvis

Martin Stenmarck är tillbaka med en helt ny konsertupplevelse som får dig att ryckas med och skapa nya minnen! Hans hyllning till den legendariske Elvis Presley är en musikalisk resa som tar dig tillbaka till där allt en gång började – till en tid då bluesen och rocken fick sin urkraft att eka i pojkrummen runt om i landet.  

Med sitt fantastiska 5-manna band ger sig Martin Stenmarck ut på en turné genom Sverige och uppträder på konserthus och teatrar. Du kommer att få uppleva en konsert fylld av minnen och musik, där hitsen talar sitt självklara språk.  

Elvis Presley är en sådan artist som aldrig kommer att glömmas, och Martin Stenmarck är stolt över att kunna dela med sig av sin egen musikaliska resa med hjälp av Elvis musik. Detta är en chans att ta del av något unikt och minnesvärt – missa inte detta tillfälle att se Martin Stenmarck lira Elvis live på scen.

 

Arrangör: Lifeline

Rullstolsplats köper du inte här.
Ring istället 031-708 62 00.

Spelschema

Visa fler

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!