Hoppa till huvudinnehåll
Motivationsshowen, Lorensbergsteatern

Motivationsshowen

På ett berg i Afrika föddes tanken. Att en sexfaldig världsmästare i Skidskytte och en proffsdansare med 20 säsonger av Let's dance i ryggen skulle göra en SHOW tillsammans. Om det verkar osannolikt så förstår vi er, men resultatet är något som aldrig skådats förut. 

Behöver du hitta motivationen igen i livet eller bara få påfyllning av energi och glädje i vardagen? Då är detta en show för dig! 
Här får du inte bara sång och dans utan du får även med dig nycklar till hur du hittar balansen i ditt livs schack inom områden som relationer, träning, tankar, kost, återhämtning och syfte i livet. 

Här får du inte bara underhållning utan med lite tur har du även lärt dig något när showen är slut. På engelska skulle man kalla detta för EDUTAINMENT.

Showen är skapad runt Magdalena Forsbergs och Tobias Karlssons bok ”Hitta motivationen- genom livets toppar och dalar”.
Paret bjuder dig, tillsammans med sina vänner, på en upplevelse utöver det vanliga. Det utlovas en känslomässig berg- och dalbana - allt kantat med sång, dans och SHOW. 

Medverkande:
Magdalena Forsberg 
Tobias Karlsson 
Oskar Bonér
Henrik Gottfridsson 
Pelle Holmström 
+ dansare

Rullstolsplats köper du inte här.
Ring istället 031-708 62 00.

Spelschema

Visa fler

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!