Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

Stolsfältet Lorensbergsteatern

Övriga evenemang

Tomas Gunnarsson - Att lyfta sig själv och andra
27 februari och 15 maj 2024 kl 18.30 - 21.30

Den perfekta föreläsningen för dig som vill ha en energiboost, öka din kunskap om hur du kan leda dig själv och skapa bra relationer tillsammans med andra, samt få konkreta redskap som du kan använda direkt efter föreläsningens slut.

Tomas Gunnarsson

Både skratt och allvar utlovas i en härlig mix då Tomas med sprudlande entusiasm bjuder på sig själv och sina livshistorier. Dessutom får du på ett lättsamt sätt ta del av de senaste rönen från den moderna psykologin. En perfekt föreläsning för såväl privatpersoner, som arbetsgrupper och företag.

Några punkter ur föreläsningen:

  • Tre-stegs-modell hur du hanterar kritik och anklagelser (även energitjuvar).
  • Gå som vinnare ur motgångar.
  • Hur du får bra och hållbara relationer.

Om Tomas Gunnarsson

Tomas är en av Sveriges mest populära föreläsare. På ett inspirerande och pedagogiskt sätt visar han hur man tränar den inre konditionen för att lyfta sig själv och andra. Han har Sveriges topp 6 största Facebooksida med över 500 000 följare på Facebook och Instagrams sidor ”Att lyfta sig själv och andra”. Tomas har en grund inom psykosyntes och gestaltterapi. Han har bedrivit egen terapimottagning, och jobbat under många år med ledarskapscoachning och grupputveckling. Utöver detta är han entreprenör ut i fingerspetsarna och har stor erfarenhet av entreprenörskap inom olika branscher och befattningar som alla har gett honom djup insikt i vad som krävs för att starta en positiv förändring.

Biljetter köper du via Tomas Gunnarssons hemsida

 

Föreläsningen är ca 3 timmar

Pris: 395 kronor

 

 

David JR Philips - Sex substanser som förändrar ditt liv
12 mars 2024 kl 19.00 - 21.00

Upplev en föreläsning  som kan förändra ditt liv!

Följ med David JR Philips på en oförglömlig kväll baserad på hans bästsäljande bok "Sex substanser som förändrar ditt liv". En rolig, galet insiktsfull föreläsningen som ur ett vetenskapligt perspektiv ger dig ett nytt spännande perspektiv på hur du med oerhört praktiska och enkla verktyg kan skapa ett lyckligare och mer framgångsrikt liv.

David JP Phillips


Djupdyk i hemligheterna bakom verklig lycka
Vad utgör verklig lycka i livet? Handlar det om att förändra våra tankar, finna nöjdhet, jaga efter materiella ting, eller bygga starka relationer? Även om frågan kan verka enkel, är svaren mångfacetterade. I denna föreläsning dyker vi djupt ner i lyckans essens och utforskar de fyra huvudtyperna av glädje. Det mest spännande? Du kommer att få uppleva var och en av dessa känslor under kvällen! Med insikter om dopamin, oxytocin, endorfin och serotonin kommer du att introduceras till nya perspektiv på livet. Upptäck hur du, när du önskar, kan välja vilken typ av lycka du vill uppleva – och detta är bara början!

Ett spektrum av känslor
Förbered dig för en kväll där varje känsla får sin plats. Följ med David på en emotionell resa, från de högsta topparna av eufori till de djupaste dalarna av eftertanke. Med vetenskapen som grund garanteras du insikter och aha-upplevelser som kan påverka ditt liv i grunden.

Biljetter köper du via arrangören Atikkos hemsida

 

Föreläsningen är ca 2 timmar

Pris: 495 kronor