Hoppa till huvudinnehåll
Räkhäst Lorensbergsteatern

Räkhäst

Sista chansen att se Per Anderssons succé ”Räkhäst” hösten 2023

Per Andersson har som en av Sveriges mest älskade och energiska komiker synts i TV-program som Grotesco och Parlamentet och stora scenproduktioner som Book of Mormon och ART.

Efter över 70 genomförda föreställningar och över 50 000 sålda biljetter i 20 städer runtom i landet står det nu klart att succén Räkhäst spelas en sista sväng hösten 2023. I Räkhäst kastas vi rakt in i Pers tankevärld och slängs mellan galna karaktärer, sketcher, kupletter och vilda infall genom en förstklassig humorkavalkad.

– Räkhäst är en revy i min hjärna. Jag hittade en lapp som jag hade skrivit när jag var 10 år, och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om vad det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet. Jag ser fram emot att en sista gång rida ut på räkhästen med sketcher, musik och vilda infall och utforska vad ordet betyder, säger Per Andersson.

Medverkande skådespelare: Lisa Larsson

 

Arrangör: All Things Live

 

Rullstolsplats köper du inte här.
Ring istället 031-708 62 00.

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!