Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

Så länge bollen rullar, Lorensbergsteatern

Så länge bollen rullar

Musikalen

Häng med i den nyskrivna musikalen Så länge bollen rullar. Vi får följa Anna (Jessica Högefjord Rudberg) som tar jobbet som tränare i lilla Vide BK. Snart inser hon att den verkliga matchen inte handlar om att möta andra lag. Den handlar istället om att möta konservativa män som ordförande Bengt (Erik Mjönes) och sportchef Janne (Peter Lorentzon), vilka ensidigt skickar fördelar och pengar i männens riktning. Alla förväntar sig att Anna ska vara tyst. Men Anna funkar inte så. 
Spelaren Nina slits åt två håll mellan kampen för sin plats i laget och Annas kamp för jämställdhet. I rollen som Nina ser vi Lotta Schelin, före detta fotbollsspelare och Sveriges mesta målskytt i landslaget. En stor ensemble tar också plats på scen liksom ett svängigt band med David Bäck som kapellmästare. 

Detta är en storslagen musikalupplevelse i två halvlekar + tillägg (2 x 45 minuter plus tilläggstid och paus). Rapp dialog, maffiga sånginsatser, dans- och shownummer i olika stilar och en massa annat som bara går att uppleva på plats.

 

Medverkande:
Lotta Schelin
Peter Lorentzon
Jessica Högefjord Rudberg
Erik Mjönes
Linda Skoglund med flera

Manus: Martin Johansson och David Oest
Musik: Martin Johansson och David Oest 
Regi: David Oest
Musikalisk ledning och arrangemang: David Bäck
Producent: Kulturkulan och Ellen Abrahamson, Stagebird
Coach och vägledning i värdegrundsfrågor: Elisabeth Anderton

 

Arrangör: Kulturkulan

Rullstolsplats köper du inte här.
Kontakta istället biljettkassan via mail eller telefon.

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!