Hoppa till huvudinnehåll
Triple & Touch 40 år, Lorensbergsteatern

Triple & Touch 40 år

Efter 40 intensiva år med otaliga shower, TV-program, konserter och framträdanden runt om i världen, blickar Triple & Touch ändå framåt i denna sprängfyllda jubileumsföreställning.

Allt kan hända när celebra gästartister, musikanter, orkester och körsångare från när och fjärran fyller scenen. Publiken lär få svårt att sitta still! 

Eller som Kung Carl XVI Gustaf betonade i ett inspirerande tal när Ken och Göran tilldelades H.M. Konungens medalj på Slottet i Stockholm, citat: ”Det är inte en utmärkelse för det som varit, utan en uppmuntran att fortsätta det goda arbetet lång tid framöver!”

 

Star for Life, Lorensbergsteatern

Allt överskott från föreställningen går till välgörenhetsorganisationen Star for Life.
Star for Life är en icke vinstdriven organisation som hjälper skolungdomar i södra Afrika att formulera och förverkliga sina drömmar. Organisationens har ett unikt utbildningsprogram där coacher arbetar med att stärka elevers självkänsla och motivera dem att satsa på sin utbildning. 

 

Arrangör: Triple & Touch

Rullstolsplats köper du inte här.
Ring istället 031-708 62 00.

Spelschema

Visa fler

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!