Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

Zucchero, Lorensbergsteatern

Zucchero

En av de allra största namnen inom rockblues i Italien är populära Zucchero. Under sin karriär har han sålt mer än 60 miljoner skivor och mer än 8 miljoner exemplar av sitt album Oro, incenso & birra.

Under Zuccheros karriär har han spelat i 5 kontinenter, 69 stater och 650 städer, inklusive unika destinationer som Oman, Mauritius, Tahiti, Armenien och Nya Zeeland för att bara nämna några. 2004 uppträdde han i Royal Albert Hall i en minnesvärd tillställning där han delade scen med namn som Luciano Pavarotti, Eric Clapton, Brian May, Solomon Burke och Dolores O’Riordan.

2007 nominerades han till en Grammy Award, tillsammans med Billy Preston och Eric Clapton, för bästa “R&B Traditional Vocal Collaboration”. 2020 deltog Zucchero, tillsammans med några av världens största stjärnor, i den världsomspännande livestreamen med titeln “One world: Together at Home” för att stödja WHO i kampen mot Covid-19. Sedan dess har han hunnit med mycket, bland annat släppt den känslosamma duetten September med Sting, släppt sitt första helt akustiska projekt och släppt sitt första coveralbum, för att bara nämna några av hans senaste bedrifter.

Hans musik har nått långt utanför de italienska gränserna tack vara samarbeten med artister som Bryan Adams, Al Green, Tom Jones, Bono, Sheryl Crow, Elvis Costello, Paul Young, Peter Gabriel, John Lee Hooker, Andrea Bocelli, Iggy Pop, Queen och många fler.

Zucchero, Lorensbergsteatern

Arrangör: LiveNation & KB West

OBS! Konsertdatum 6 april 2024!

Rullstolsplats köper du inte här. 
Ring istället 031-708 62 00.

Spelschema

Visa fler

Boka bord

Om du vill kan du boka mat & dryck i samband med föreställningen.
Bordsbeställning sker genom biljettkassan, via mail eller på telefon 031-708 62 00

Läs mer

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!