Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

Jobba på Lorensbergsteatern

Inför spelåret 2024–2025 söker vi personal till vår foajé, biljettkassa och restaurang. Arbetet är på kvällstid och framför allt torsdagar-lördagar under perioden september-maj. Du ska vara minst 18 år eller fylla 18 år i år. 

Som anställd på Lorensbergsteatern arbetar du med att ge våra gäster förstklassig service i ett högt tempo. Arbetet sker i grupp och arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken funktion du är schemalagd som.

Du välkomnar gästerna, tar emot biljetter, hjälper dem till rätta och ser till att allt är klart inför föreställningens början. Mötet med gästen skall alltid präglas av omtanke, omsorg och kvalitet. Därför söker vi dig som alltid är strukturerad och gästfokuserad men också är generös och gillar att bjuda på dig själv. Du kan improvisera och är villig att göra det lilla extra för att gästens upplevelse ska bli något som ni båda kommer minnas med glädje. 

Då vi serverar alkohol är det viktigt att du dels vågar ta legitimation, dels vågar neka gäster som är för berusade. Detta kräver att du som person är framåt, har lätt att ta kontakt med andra människor samt kan tala för dig själv. 

Driftighet och en känsla för försäljning och service värdesätts. Har du servisvana, disk- eller restaurangvana, eller likande jobberfarenhet är det en merit. 

Arbetet är ofta ganska fysiskt krävande då du står och går större delen av ditt arbetspass och även lyfter och bär mycket. 

Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger, med enstaka dagspass. Tjänsten gäller extraarbete vid behov.

  • Arbete i foajén innefattar garderobstjänstgöring, biljettkontroll, kassaförsäljning, servering över disk, pausbeställningar och skötsel av foajén.
     
  • Arbete i restaurangen innefattar servering, både vid bord och vid bardisk, pausbeställningar, kassaförsäljning, disk och skötsel av restaurangen.
     
  • Arbete i disken innefattar hantering av disk, skötsel av diskmaskin och diskyta. Även ett ansvar att den rena disken kommer tillbaka på rätt plats.
     
  • Arbete i biljettkassan innefattar försäljning av biljetter och presentkort, byten och utskrift av biljetter, produktbiljetter mm.

Välkommen med din ansökan senast den 31 juli till [email protected]
Vi kommer att kontakta alla sökande i augusti.

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!