Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

Konferens och fest

Välkommen att mötas och konferera hos oss. Vårt fantastiska hus är lämpligt för både fest och allvar. Stadsnära, mässnära och tillgängligt.

På Lorensbergsteatern är det lätt att ordna konferenser och andra specialarrangemang.
Skolavslutningar, inspirationsdagar, föreläsningar, konstvernissage, minimässor, mingel och bröllop med vigsel på scen och dans i foajén är några exempel på vad vi har ordnat hittills.

Det går att hyra antingen hela huset inklusive salongen, eller endast Lorens Bar och foajén.  Vid större konferenser kan lunch och/eller andra måltider dukas upp både i Lorens Bar och i foajén. 

Lorens Bar har fullständiga rättigheter och komplett kök med egen tillagning av mat. Det finns sittplatser för 90 personer (rektangulära bord) eller 80 personer (runda bord). Vid ståbord får 180 personer plats. I foajén på nedre plan kan det dukas för 80 sittande gäster eller 300 stående.

Läs mer om skolavslutningar här.

Läs mer om att beställa catering här.

Läs mer om vårt konferenspaket upp till 20 personer här. 

Läs mer om större konferenser här.

För bokningsförfrågan kontakta oss:
[email protected]
031-708 62 10

Var först med det senaste på Lorensbergsteatern

Du vet väl att vi har ett Nyhetsbrev som mailas ut ca 1 gång per månad? Där skriver vi om kommande biljettsläpp och specialerbjudanden för dig som är prenumerant.

Anmäl dig till Lorensbergsteaterns nyhetsbrev så missar du inget!