Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

När alla bitar stämmer - Olof Röhlander

Upptäck konsten att vara lyckligare, mer målinriktad och fokuserad med den prisbelönte föreläsaren Olof Röhlander. Inspireras av Olofs unika insikter och hans smittande entusiasm under denna exklusiva föreläsning om hållbar motivation, sätta fart på dina drömmar och att skapa ett liv där alla bitar faller på plats.

Är du redo att förvandla din vardag? Olof har hjälpt tusentals människor att gå från frustration till fokus, och nu är det din tur. Han kombinerar spetsforskning med levande berättelser och verkliga exempel som hjälper dig att upptäcka kraften i de små dagliga segrarna.

Lär dig att:

  • Navigera genom livets utmaningar med en klar målbild
  • Skapa och upprätthålla motivation – både hemma och i arbetslivet
  • Värdera och utnyttja olikheter som en styrka i alla relationer
  • Utveckla personligt ledarskap och bli din egen bästa vän

Med en härlig blandning av humor och värme kommer Olof att dela med sig av praktiska verktyg och insikter som ger dig ett försprång mot ett mer glädjefyllt och meningsfullt liv.

Arrangör: Atikko

Biljetter köper du via arrangörens hemsida.

Föreläsningen är ca 3 timmar (kl 19.00 - 21.00)

 

Om Olof

Med över två decennier som talare och mental tränare har Olof Röhlander inspirerat tusentals med sina böcker och föreläsningar. Känd från Sommarprat och Vinterprat i Sveriges Radio, Olofs engagemang för personlig utveckling gör honom till en omtyckt mentor. Hans praktiska råd för personligt ledarskap och motivation fortsätter att påverka långt bortom scenen.