Hoppa till huvudinnehåll

Lämna väskan hemma!

På grund av det rådande säkerhetsläget ber vi att ni lämnar väskor som är större än en A4 hemma. Det går att lämna in större väskor i garderoben, men de kommer att kontrolleras.

Vill du hyra teatern?

Konferens och fest

Välkommen att mötas och konferera hos oss. Vårt fantastiska hus är lämpligt för både fest och allvar. Stadsnära, mässnära och tillgängligt.

På Lorensbergsteatern är det lätt att ordna konferenser och andra specialarrangemang.
Skolavslutningar, inspirationsdagar, föreläsningar, konstvernissage, minimässor, mingel och bröllop med vigsel på scen och dans i foajén är några exempel på vad vi har ordnat hittills.

Det går att hyra antingen hela huset inklusive salongen, eller endast Lorens Bar och foajén.  Vid större konferenser kan lunch och/eller andra måltider dukas upp både i Lorens Bar och i foajén. 

Lorens Bar har fullständiga rättigheter och komplett kök med egen tillagning av mat. Det finns sittplatser för 90 personer (rektangulära bord) eller 80 personer (runda bord). Vid ståbord får 180 personer plats. I foajén på nedre plan kan det dukas för 80 sittande gäster eller 300 stående.

Läs mer om skolavslutningar här.

Läs mer om vårt konferenspaket upp till 20 personer här. 

Läs mer om större konferenser här.

För bokningsförfrågan, kontakta oss:
[email protected]
031-708 62 10


Föreställning eller konsert

För offert, kontakta oss:
[email protected]
031-708 62 10

Undrar du var du kan parkera?

Intill teatern ligger ett parkeringsdäck, med infart från Södra vägen och Berzeliigatan. Vid infarten från Södra vägen finns också två stycken handikapparkeringar.
Närmsta större parkering är Heden.

För information om ytterligare parkeringsplatser och parkeringshus i närheten, gå gärna in på Avenyns parkeringsguide.

Under de närmsta åren kommer det att byggas mycket i Göteborg och det innebär att trafiken kommer att ledas om. Här kan du läsa om aktuella och kommande trafikomläggningar: trafikgoteborg.se

Ring gärna till oss, så hjälper vi dig att boka biljetter, plats i vår restaurang och ger dig lite andra tips.

Biljettkassan tel 031-708 62 00 eller e-post
Gruppbokning tel 031-708 62 05 eller e-post